• Edicto listado de calificaciones obtenidas en el primer ejercicio. 

Formulari de cerca

Metrovalencia

L'Ajuntament de Massamagrell subscriu amb Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana diferents convenis pels quals s'obtenen importants descomptes en els títols de viatges de la xarxa de metro i tramvia de Metrovalencia per a fomentar l'ús del transport públic ferroviari. Per un costat l'Ajuntament obté un preu més econòmic pels bonometros anuals per als jubilats i pensionistes, i per un altre, per als estudiants. A més, després les Regidories de Benestar o de Joventut si és el cas, assumixen part del cost de cada bonometro, amb la qual cosa l'usuari final veí de Massamagrell acaba gaudint d'un doble descompte, el de la Generalitat Valenciana i el de l'Ajuntament.

El bonometro anual per als jubilats i/o pensionistes es tramita cada any en les dependències de Servicis Socials, C/ Rafalell núm. 8 i en l'Oficina Municipal del Barri de la Magdalena. Els requisits són: ser pensionista o tindre més de 65 anys i estar censat en l'Ajuntament de Massamagrell amb almenys 1 any d'antiguitat.

Per la seua banda els joves estudiants de Massamagrell es beneficien també del bonometro durant el període lectiu. La targeta es sol•licita cada any en el Centre d'Informació Juvenil (C.I.J), 1ª planta del Centre Cultural.
 
Amb tot l'Ajuntament de Massamagrell fomenta l'ús del transport públic perquè és còmode, ràpid i puntual i per l'estalvi energètic, la no contaminació i el cuidat del medi ambient, perquè el teu Ajuntament aposta per un món sense fums, net i sostenible.