• Edicto listado de calificaciones obtenidas en el primer ejercicio. 

Formulari de cerca

  • Ajuntament
Salutació de l'Alcade

 

Benvolguts veïns, benvolgudes veïnes de Massamagrell,

Gràcies a la confiança que haveu dipositat en nosaltres hem passat una pàgina de la història del nostre poble. I ara arriba un temps nou, una nova forma de governar i de fer política, la política de les persones.

Aquest fet suposa el inici d'una nova etapa plena d'il•lusió i de reptes, en què volem realitzar un projecte de renovació del qual, els veïns i veïnes de Massamagrell es senten orgullosos. Austeritat, transparència i participació. Però també generositat, humilitat i responsabilitat. Aquestos han de ser els pilars d'aquest nou govern. Un projecte centrat en les persones, on les solucions als seus problemes siguen el nostre motiu de treball.

Des d'ací volem fomentar la participació ciutadana, perquè junts Ajuntament, associacions, comerciants, empresaris, agricultors, veïns i veïnes farem realitat aquest nou Massamagrell. Per aconseguir-ho, desitgem conèixer els vostres suggeriments, manques i necessitats.

Com alcalde, estic al servici del nostre poble i de la ciutadania. Escoltaré les propostes que em feu, ja que, sense la vostra col•laboració, no podrem dur endavant el municipi de Massamagrell que ens mereixem.

Salutacions,

Pep Galarza i Planes

Alcalde de Massamagrell