• Edicto listado de calificaciones obtenidas en el primer ejercicio. 

Formulari de cerca

Biografia

 

Paco Gómez Laserna

Va néixer fa 40 anys i ha viscut sempre a Massamagrell. De professió comercial, va estudiar a les escoles Mare de Déu del Roser i Sant Joan Evangelista de Massamagrell, a més de a l'IES Massamagrell.

La seua trajectòria política s'inicia en 2004, assumint la secretaria de l'àrea d'esports en l'Agrupació del PSPV-PSOE de Massamagrell, de la qual és secretari general des de l'any 2009. Al gener de 2011, en el procediment democràtic i participatiu que caracteritza la confecció de les llistes electorals al Partit Socialista, l'Executiva del PSOE de Massamagrell va aprovar per unanimitat la seva candidatura a l'Alcaldia, que posteriorment l'Assemblea General la va ratificar, també per unanimitat.

És regidor de l'Ajuntament de Massamagrell des de l'any 2007, i portaveu del grup municipal Socialista des de juny de 2010. S'ha ocupat especialment de les àrees d'Urbanisme, Joventut, Educació i Cultura. Compromès des de la seva infància amb la vida social, cultural i esportiva del municipi, en la seva etapa com a secretari general i regidor s'ha caracteritzat pel seu suport constant a totes les associacions i entitats de Massamagrell i a les activitats desenvolupades per aquestes.

Amant de les noves tecnologies i de tot l'Esport, actualment juga en l'equip de futbol de Veterans del C.D. Sant Llorenç de Massamagrell. Va jugar en la seva infància en el San Lorenzo i més tard va ser entrenador de l'Escola del futbol Base del San Lorenzo i del C.D. Massamagrell, on va ser un dels membres fundadors en 2004, sent des de llavors, i fins al 2009, el Secretari del C.D. Massamagrell.

Profund amant de la seva ciutat, compromès amb els seus veïns i veïnes, proper i sempre accessible, i preocupat per tot el que pugui afectar Massamagrell.