• Edicto listado de calificaciones obtenidas en el primer ejercicio. 

Formulari de cerca

Kiprono Menjo i Cristina Jordán guanyadors de la XVI edició de la 15K de Massamagrell
Antonio Torralbo Martínez i Carmen Alcayde Bellver van ser els guanyadors locals
16/05/2017

Un altre any més la 15K ha tornat als carrers de Massamagrell i segueix consolidant-se com una dels carreres més importants dins del Circuit de la Comunitat amb 3.400 inscrits.

2.700 van ser els que van acabar aquesta dura i exigent carrera. 15.000 metres de recorregut urbà amb desnivells que va començar als 19:00 hores i 44 minuts i 47 segons després, Menjo Kiprono creuava la meta i és convertia en el guanyador de la XVI edició de la 15K.

Kiprono ja va córrer la carrera en 2011 i posseeix des de llavors el rècord amb una marca de 42 minuts i 50 segons.

Hassane Ahouchar i Samwel Kibiwot van ocupar el segon i tercer lloc amb 45 minuts i 18 segons i 46 minuts i 19 segons respectivament. En quart lloc va quedar el corredor nacional Juan Carlos “Tete” de la Osa amb 46:32.

En la categoria femenina el primer lloc va ser para Cristina Jordán que era la primera vegada que feia  la carrera amb una marca de 56:14 i va quedar la 17ª classificada en el Campionat d'Espanya. Com a segona classificada va quedar Isabel Checa, nascuda a Silla i participant en els Olimpíades en 2008 en la disciplina 10.000 metres amb un temps 57:07. El tercer lloc amb un temps de 58:02 va ser para Fátima Ayachi.

Els guanyadors locals Antonio Torralbo Martínez i Carmen Alcayde Bellver, el primer amb un temps de 56:42, mentre que Alcayde va fer un marca d'1:07:29. En la classificació local masculina el segon i tercer lloc ha sigut per a Paco Monzó Gómez i David Alarcón Espinosa amb marques de 57:21 i 58:24 respectivament.

En la categoria femenina local la subcampiona Catalina Blat Marín amb un temps 1:13:37 i la tercera posició per a Silvia Sanz Campos amb una marca d'1:13:55.

Enguany, com a novetat s'han introduït els podis igualitaris, les dones i homes classificats han pujat a ocupar el seu lloc corresponent en el podi al mateix temps que a arreplegar els seus trofeus.

L'alcalde i regidor d'esports, Paco Gómez ha assenyalat “la 15K Massamagrell torna a ser un èxit de participació, aquesta jornada esportiva de la que gaudim cada any la ciutadania de Massamagrell i tots aquells que volen venir a gaudir amb nosaltres en el nostre municipi. Enguany a més de diferents activitats i tallers organitzats paral·lelament a la carrera hem volgut fer una carrera més igualitària, malgrat la separació de les categories per gènere hem fet un podi inclusiu i conjunt. Som conscients de la duresa de la competició tant per a homes com a dones i acabar-la és ja tot un èxit.”

Anteriorment a la 15K s'ha celebrat una carrera dedicada única i exclusivament per als membres de Adisma que han participat i gaudit de l'esdeveniment esportiu per excel·lència del poble de Massamagrell.