• Edicto listado de calificaciones obtenidas en el primer ejercicio. 

Formulari de cerca

Museu Taurí

 

Disposa d’una col·lecció d’exemplars taurins de 45 castes que perduren actualment a la Península Ibèrica, França i Amèrica del Sud. El Museu de castes i encastes de Massamagrell ha sigut un projecte de Juan Eres Andreu i Pilar Arnau Claramunt, veïns de Massamagrell, i que la Conselleria de Cultura ha reconegut com ‘Museu de Ciències Naturals’. De fet, el president de la Generalitat, Ximo Puig, també ha posat de manifest l’interés per conéixer el treball que es du a terme i s’exhibeix al centre. Segons Pilar Arnau, impulsora del projecte, “el suport institucional és essencial per a fomentar este museu, i donar-li més rellevància i aconseguir que es considere com una ampliació del ja existent a les rodalies de la plaça de bous de València”.

 

L’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, que ha acompanyat el representat de la ramaderia Montalvo, Juan Ignacio Pérez-Tabernero, en la visita que ha fet al museu, també ha destacat “la importància que suposa el suport i la bona relació institucional per a garantir la continuïtat del treball dels centres culturals, com el de Massamagrell, que responen a les tradicions del municipi i que són cita imprescindible per a les persones aficionades al bou”.

 

El museu de "Razas del toro de lidia" fou inaugurat al novembre de 2010 i el van dur a terme Juan Eres Andreu i Pilar Arnau Claramunt, ambdós veïns de Massamagrell i propietaris d'esta col•lecció privada.

 

 

Ubicació

C/ Cano, nº 91.

 

Contacte

610 255 360

693 339 144

museo@encastetoro.es

 

Horari

Dilluns a divendres

     Matins: De 11:30 a 13:30 hores.

     Vesprades: De 17:30 a 20:30 hores.

Dissabte

     Matins: De 11:30 a 13:30 hores.

     Vesprades: Cita prevía (Tens que solicitarlo).

 

* Es pot concertar cita prèvia per telèfon per a visitar el museu fora de l'horari abans indicat.

Està obert a tot el públic i a visites escolars.

 

Personal

Regidor de Cultura: Pablo Bellver Moret.