• Edicto listado de calificaciones obtenidas en el primer ejercicio. 

Formulari de cerca

Dona i Igualtat

 

 

 

 

BENVINGUDA DE LA REGIDORA:

 

La lluita per la igualtat de gènere és un camí ple d'obstacles que requereix de molta paciència, constància i compromís. Un repte que depén de nosaltres mateix, de les accions que duguem a terme i dels valors i principis que apliquem en el dia a dia. Massamagrell, tanmateix, predica amb l'exemple, i demostra que el ferri compromís que va prendre en el seu moment amb el I Pla Municipal d'Igualtat d'Oportunitats entre dones i homes de Massamagrell no va ser debades, sinó que el treball que hem dut a terme durant aquest temps ha servit per a conscienciar-nos, encara més, de com d’important és centrar els nostres esforços a eradicar la discriminació i la violència de gènere, exemple d'això és el Pacte Municipal contra la Violència de Gènere.

Estic orgullosa i agraïda de poder presentar el II Pla Municipal d'Igualtat de Dones i Homes de Massamagrell, el qual renova el compromís adquirit per l'Ajuntament i el municipi, i que fa del nostre poble una localitat de la qual cal enorgullir-se, ja que és pioner a establir com a fonaments del nostre municipi uns valors que han de regir en qualsevol societat.

Vull grair, sens dubte, el treball de totes les persones implicades en el projecte, i, per descomptat, la participació del teixit associatiu, empresarial i de la ciutadania, sense la qual aquest apassionant projecte no seria una realitat avui.

No obstant això, el treball no acaba ací, i una vegada més us demane ajuda. Sóc conscient que el treball a fer és ardu, però és per això que necessitem que totes i tots ens comprometem i treballem de manera conjunta per a aconseguir els nostres objectius.

Encara queda molt a fer, però estic segura que anem per bon camí.

Nina Sepúlveda Molina, regidora de Benestar Social, Dona, Igualtat i Sanitat. Ajuntament de Massamagrell.