• Edicto listado de calificaciones obtenidas en el primer ejercicio. 

Formulari de cerca

Associacions

La participació de la ciutadania en els assumptes de caràcter públic és un dels pilars bàsics de la forma d’entendre la política de l’Ajuntament de Massamagrell. Seguint amb el projecte de Govern Obert i Participació Ciutadana que hem posat en marxa des del passat estiu a la nostra localitat, presentem aquesta campanya de sensibilització per a l’actualització de les dades del Registre Municipal d’Associacions. En aquest sentit, i amb la posada al dia de les dades de totes les entitats cíviques de Massamagrell, es facilitarà la participació en la presa de decisions de les polítiques públiques d’especial rellevància per a les organitzacions i es conformarà un registre complet i digitalitzat de les mateixes.

 

PER QUÈ ACTUALITZAR LES DADES?

-          Complir amb la normativa autonòmica vigent: Llei 2/2015, de 2 d’abril, de la Generalitat, de Transparència, Bon Govern i Participació Ciutadana de la Comunitat Valenciana i Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre.

-          Afavorir la participació proactiva de la ciutadania organitzada en associacions en els processos de presa de decisions sobre polítiques públiques.

-          Millorar la comunicació entre el teixit associatiu de Massamagrell i l’ajuntament per aconseguir una col·laboració més eficaç i immediata.

-          Facilitar la concurrència a ajudes públiques i bonificacions regulades per als col·lectius i associacions.

-          Poder proporcionar des del consistori a les persones interessades el contacte directe amb els representants de les entitats registrades.

-          Promoure espais de treball i trobada entre les diferents associacions en aspectes referents a la participació i la posada en comú d’idees i suggeriments per desenvolupar a Massamagrell.