• Edicto listado de calificaciones obtenidas en el primer ejercicio. 

Formulari de cerca

Protecció Civil

L'Agrupació Local de Voluntaris de Protecció Civil és una organització de caràcter humanitari i altruista depenent de l'Excm. Ajuntament de Massamagrell. La formem persones voluntàries que dediquem el nostre temps i esforç de manera desinteressada i altruista en benefici de les persones, els béns i el medi ambient.

El nostre àmbit d'actuació abasta tot el terme municipal de Massamagrell, encara que en nombroses ocasions som requerits per a col·laborar en altres municipis i/o esdeveniments que es desenvolupen a la Comunitat Valenciana.

Dins del municipi treballem principalment amb el cos de Policia Local i el Consorci Provincial de Bombers, prestant el nostre suport en els diferents actes que se celebren al llarg de l'any. D'especial importància destaquen les Festes Majors, prova esportiva 15K i les Falles.

A més dels serveis operatius, els voluntaris destinem part del nostre temps a formar-nos en els diversos àmbits de la protecció civil (extinció d'incendis, rescat, primers auxilis, comunicacions…), la qual cosa ens prepara per a fer front a les situacions i emergències que ens trobem.

Si desitges conèixer més detalls sobre l'agrupació, les nostres funcions o com convertir-te en voluntari, posa't en contacte amb nosaltres.

 

 

Contacte

proteccioncivil@massamagrell.es

 

Ubicació

avd, Blasco Ibañez, junt al IES de Massamgrell

 

Personal

Regidor de Policia: Pep Galarza Planes.
Coordinació Protecció Civil: Amparo Ros.