• Edicto listado de calificaciones obtenidas en el primer ejercicio. 

Formulari de cerca

I Concurs Fotogràfic “Ruta del Grial”
12/04/2017

Vols formar part de la primera exposició de fotografies sobre la Ruta del Grial?

 

1. Temàtica i termini de presentació:

Anem a recopilar fotos d'elements turístics de Massamagrell per a demostrar que tenim potencial per a pertànyer a la Ruta del Grial. A partir del 14 d’abril agafa la teua càmera, mòbil, etc. i fotografia el nostre poble.

 

2. On s’envien les fotos?:

Les fotos s’enviaran al correu electrònic: comunicacio@massamagrell.es

Per cada foto que s’envie, s’ha d’afegir nom i cognoms, DNI i telèfon de l’autor o autora, i expressar que la foto presentada és de la seua pròpia autoria

No es publicarà cap foto que no ho expresse.

 

3. Qui triarà les fotos?:

Tot el que vullga veure les fotos i votar-les, podrà fer-ho a la pàgina de Facebook de l'Ajuntament de Massamagrell i podrà votar per la seua preferida donant-li a "m'agrada". (Les fotos han de complir amb la temàtica referida).

 

4. Premis per les 3 fotos més votades:

        ·         Primer, Segon i Tercer premio:

-  Un dinar o sopar per a dues persones a un bar/restaurant associat a l’Associació de Comerciants de Massamagrell (valorat en 40€).

-  Passar a formar part d'una exposició itinerant que contindrà les 3 fotos més votades de les localitats que conformen la Ruta del Grial i s'exhibiran en aquestes localitats (resenyades en el punt 7 d’aquestes bases) incloses en la Ruta del Grial, i s’exhibiran en aquestes mateixes localitats.

 

        ·      A més, per al Primer premi: Una càmera de fotos digital.

 

5. Quan es pot votar?:

Del 2 al 31 de maig (ambdós inclosos) les votacions romandran obertes a Facebook. El dia 23 juny, “DÍA DEL SANTO GRIAL” es farà l'anunci de la foto guanyadora i el lliurament de premis a l’exposició local.

 

6. Exposició local:

Les tres fotos premiades junt a les 50 fotografies finalistes més votades amb “m’agrada” a Facebook  formaran part d’una exposició local. Aquesta exposició es realitzarà del 23 al 30 de juny 2017 al Centre Cultural de Massamagrell.

 

7. Localitats participants per a l’exposició itinerant:

Montanejos, Segorbe,Torres Torres, Gilet, Sagunto, El Puig, La Pobla Farnals, Massamagrell y Alboraya. S’exposara les 3 fotografies amb més vots de cada localitat.

 

8. Drets sobre les obres premiades:

Les fotos premiades pasaran a ser propietat de l’Ajuntament que es reservarà tots els drets de publicació, reproducció i/o edició i exhibició. Les autores o autors de les fotos premiades autoritzen expresament a l’Ajuntament a reproduir-les en qualsevol mitjà i renuncien als seus drets d’autor en benefici de l’Ajuntament.

 

9. Aceptació de les bases:

La participació en el concurs, implica l’acceptació i rigorós compliment d’aquestes bases. Qualsevol contingpència que puga sorgir, o qualsevol qüestió no prevista en les bases, serà analitzada i resolta per l’organització.