• Edicto listado de calificaciones obtenidas en el primer ejercicio. 

Formulari de cerca

Continuen les accions en matèria de transparència per al funcionariat de l'Ajuntament de Massamagrell
7/11/2018

En aquesta ocasió s'ha presentat el projecte i s'han dinamitzat els grups de treball

Després de les Jornades Formatives sobre Novetats Normatives en Transparència que va rebre el cos funcionarial de l'Ajuntament de Massamagrell la setmana passada, les treballadores i treballadors assistiren durant el matí d'ahir, dimarts 6 d'octubre, a la Presentació del Projecte i Dinamització dels Grups de Treball del Portal de Transparència.

En aquesta ocasió, fou Ángel García, consultor d'administració pública i especialista en gestió pública local, l'encarregat de presentar el projecte i dinamitzar els grups de treball.

“Aquesta és una acció més dins del Programa d'Actualització i Millora de l'Estratègia Pública de Transparència de l'Ajuntament de Massamagrell. En la fase de presentació s'han tractat temes com que s'entén per govern obert, quins són els principis bàsics i les accions que formen part d'aquest programa. La segona fase ha consistit en analitzar el treball realitzat des de cadascun dels diversos departaments implicats”, explicava la regidora de Transparència, Raquel Gómez.

“Tot el funcionariat està bastant conscienciat en la transparència i s'ha mostrat molt proactiu. Com a institució estem disposats a compartir amb la ciutadania tota aquella dada, documentació o informació que la ciutadania i la llei considere necessària”, comentava l'alcalde, Pep Galarza.

Amb aquesta ja són quatre les accions que s'han realitzat dins del Programa d'Actualització i Millora de l'Estratègia Pública de Transparència de l'Ajuntament de Massamagrell, que ha sigut subvencionat amb 7.000 euros des del Servei de Transparència de la Diputació de València.