• Edicto listado de calificaciones obtenidas en el primer ejercicio. 

Formulari de cerca

Curs de Decoració d’Aparadors Comercials
3/10/2017

La Regidoria de Promoció Econòmica, Ocupació i Comerç s’ha fixat com un dels seus objectius prioritaris dinamitzar, promocionar i potenciar el teixit comercial / empresarial del nostre municipi.

El nostre objectiu és aconseguir un desenvolupament econòmic sostenible capaç de generar creixement, noves oportunitats de negoci i principalment llocs de treball.

Per poder aconseguir l’objectiu fixat necessitem de la participació de tots els agents implicats, les associacions de comerciants i els comerços. Per això hem creat el Pla de Formació de Comercial de Massamagrell, vam pensar que es una eina eficaç i molt útil, complementària de les accions de promoció comercial, per dotar als nostres comerços dels recursos necessaris per dinamitzar el nostre de comerç local.

És per això que sol·licitem la teva col·laboració per a participar en el Pla de Formació Comercial Massamagrell 2017, per fer la sol·licitud, tens que omplir l’inscripció que tens en aquest díptic i lliurar-la a l’Ajuntament.

Per ampliar l’informació, pots cridar als telèfons 96.145.24.75 o 607.65.00.23, preguntant per José Manuel Fernández Socuéllamos, Coordinador de Comerç de l’Ajuntament de Massamagrell.

Aquest curs està dirigit als comerços locals i serà realitzat per la Cambra de Comerç de València des del 24 al 30 d'octubre, en horari de 15h a 17h en el primer pis del Centre Cultural de Massamagrell.