• Edicto listado de calificaciones obtenidas en el primer ejercicio. 

Formulari de cerca

II Concurs Fotogràfic “Ruta del Grial”
7/05/2018

Vols formar part de la segona exposició de fotografies sobre la Ruta del Grial? 

1. Temàtica i termini de presentació:
Anem a recopilar fotos d'elements turístics de Massamagrell per a demostrar que tenim potencial per a pertànyer a la Ruta del Grial. 
A partir del 7 de maig i fins a les 23:59 del 27 de maig agafa la teua càmera, mòbil, etc. i fotografia el nostre poble.

2. On s'envien les fotos?
Les fotos s'enviaran al correu electrònic: comunicacio@massamagrell.es
Per cada foto que s'envie, s'ha d'afegir nom i cognoms, DNI i telèfon de l'autor o autora, i expressar que la foto presentada és de la seua pròpia autoria.
No es publicarà cap foto que no ho expresse.
No s'acceptaran fotografies realitzades o presentades en l'edició anterior.

3. Qui escollirà les fotos?
Tota persona que vulga veure les fotos i votar-les, podrà fer-ho en la pàgina de Facebook de l’Ajuntament de Massamagrell i podrà votar per la seua favorita donant-li a “m'agrada”
(Les fotos han de complir amb la temàtica referida).

4. Quin és el premi per a la foto guanyadora? 

• Primer, Segon i Tercer premi:
- Un menjar o sopar per a dues persones en un bar/restaurant associat a la Associació de Comerciants de Massamagrell (valorada en 40€).
- Passar a formar part d'una exposició itinerant que contindrà les 3 fotos més votades de les localitats (ressenyades en el punt 7 d'aquestes bases) incloses en la Ruta del Grial, i s'exhibiran en aquestes mateixes localitats.

• A més, per al Primer premi: Una càmera de fotos digital.
- Tots els concursants tindran un obsequi per la seua participació.

5. Quan es pot votar?
Del 29 de maig al 15 de juny a les 14:00h (tots dos inclosos) les votacions romandran obertes en Facebook. 

6. Exposició local:
Les tres fotos premiades al costat de les 50 fotografies finalistes més votades amb “m'agrada” en Facebook formaran part d'una exposició local. 
Aquesta exposició es realitzarà del 21 al 29 de juny de 2018 en el Centre Cultural de Massamagrell.
El dia 23 de juny, “DIA DEL SANT GRIAL” es farà l'anunci de la foto guanyadora i el lliurament de premis en l'exposició local.

7. Drets sobre les obres premiades:
Les fotos premiades passaran a ser propietat de l'Ajuntament que es reservarà tots els drets de publicació, reproducció i/o edició i exhibició. Les autores o autors de les fotos premiades autoritzen expressament a l'Ajuntament a reproduir-les en qualsevol mitjà i renuncien als seus drets d'autor en benefici de l'Ajuntament.

8. Acceptació de les bases:
La participació en el concurs, implica l'acceptació i rigorós compliment d'aquestes bases. Qualsevol contingència que puga sorgir, o qualsevol qüestió no prevista en les bases, serà analitzada i resolta per l'organització.