• Edicto listado de calificaciones obtenidas en el primer ejercicio. 

Formulari de cerca

II voluntariat pel valencià
10/11/2017

Dimarts passat, 7 de novembre a les 19.00 hores va tindre lloc la presentació del II voluntariat pel valencià al Centre Cultural de Massamagrell.

A l’acte de presentació, el representant de la Coordinadora pel Valencià, Vicent Bauset, i la Coordinadora Tècnica del voluntariat pel valencià, Dariana Groza, junt a la regidora de Normalització Lingüística, Sabrina León, i l’alcalde, Pep Galarza varen explicar a la ciutadania la finalitat d’aquest voluntariat, dut a terme des de la Regidoria de Normalització Lingüística conjuntament amb Escola Valenciana.

El voluntariat consisteix en fer parelles amb una persona voluntària que parla valencià, i un aprenent que no el parla. Les parelles faran una quedada setmanal d’un hora de duració, el dia que vullguen i al lloc on elles desitgen per a mantindre una conversa en valencià sobre els temes actuals que més els agraden.

“Un dels objectius del voluntariat és promocionar l’ús social del valencià. Com a novetat enguany es tenen previstes un parell d'eixides conjuntes: al cinema i als comerços de Massamagrell. L'any passat vam tindre 18 parelles participants, esperem que enguany s’incrementen el nombre de parelles participants i puguem d’esta forma donar continuïtat a aquest projecte que amb tant d’esforç s’ha portat endavant, tant per la part organitzadora com pels participants, voluntàries i voluntaris, castellanoparlants i valencianoparlants. Sense vosaltres estes iniciatives no serien possibles”, va exposar la regidora de Normalització Lingüística, Sabrina León.

“Un compromís d’aquest equip de Govern és facilitar a totes les persones que puguen parlar el valencià i ficar-los els recursos per a que ho puguen portar a terme. El que hem fet per revitalitzar l’agència de promoció del valencià i apostar per activitats que apropen el valencià a les persones”, va comentar l’alcalde, Pep Galarza.

Les inscripcions al voluntariat estan obertes fins dilluns 20 de novembre i es poden fer a consergeria del Centre Cultural, de dilluns a divendres en horari de 12:00 a 14:00 i de 18:30 a 20:30, i a l’Ajuntament de Massamagrell  (Alcaldia) en horari d’atenció al públic.