• Edicto listado de calificaciones obtenidas en el primer ejercicio. 

Formulari de cerca

III Carrera Solidària del col·legi Sagrada Família
9/05/2018

El dimecres 25 d'abril el col·legi Sagrada Família de Massamagrell va celebrar la seua “III Carrera Solidària”, activitat inclosa dins del projecte “TAPTC?”. Aquest projecte tracta de fomentar hàbits saludables i sensibilitzar sobre la importància d'una alimentació equilibrada i la relació entre aquesta i l'estat de salut. Un any més, la participació de tota la comunitat educativa ha sigut massiva i s'han pogut vendre tots els dorsals disponibles per a la carrera. En total 390 participants i 60 dorsals “0”. 

L'objectiu de la carrera va ser solidari, per la qual cosa tota la recaptació de la mateixa es lliurarà a l'ONG Proyso, que té una obra benèfica a Guatemala per a ajudar a xiquets sense mitjans econòmics. Tot açò ha sigut possible gràcies a la col·laboració de les diferents empreses i organismes com a Ajuntament de Massamagrell, Policia Local, Protecció Civil, Clínica Saedra, Distribuïdora Baptista Planes S.L., Serunion, Forn Blat, Forn Valero, Geiser Events, i l'AMPA del col·legi.

La carrera es va desenvolupar en 3 recorreguts diferents, segons categories. La categoria infantil, amb alumnes participants d'edats compreses entre 3 i 8 anys, la categoria de primària per a edats compreses entre 9 i 12 anys, i la categoria popular per a edats a partir de 13 anys. 

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Massamagrell, Paco Gómez, i la directora del centre educatiu, Josefina Grau, van ser els encarregats de donar els trofeus. En la categoria infantil, tots els participants van rebre un record de la carrera per haver participat. En les altres dues carreres, els tres primers classificats de cada categoria, també van poder arreplegar un record a manera de trofeu.

A continuació deixem la classificació i les fotografies dels guanyadors.

 

Categoria Femenina Primària

1ª Classificada

Carla Montalt

2ª Classificada

Ainara Secaduras

3ª Classificada

Carmen Juan

 

Categoria Masculina Primària

1er Classificat

Sergio Martí

2º  Classificat

Víctor Devís

3er Classificat

Álex Naumenko

 

Categoria Femenina Secundària

1ª Classificada

Ainhoa Martín

2ª Classificada

Clara Ferrer

3ª Classificada

Julia Ferrer

 

Categoria Masculina Secundària

1er Clasificat

Sergi Pérez

2º  Clasificat

Dani Pérez

3er Clasificat

Mario Ortega

 

Categoria Femenina Senior

1ª Clasificada

Inés  Borras

2ª Clasificada

Loles Orenga

3ª Clasificada

Paula Blasco

 

Categoria Masculina Senior

1er Clasificado

Diego Crespo

2º  Clasificado

Joan Juan

3er Clasificado

José Vicente Boltes