• Edicto listado de calificaciones obtenidas en el primer ejercicio. 

Formulari de cerca

L'Ajuntament de Massamagrell lliura els premis dels concursos de Nadal
2/01/2018

Els guanyadors es van anunciar i van rebre el seu premi dimecres passat 20 de desembre en el hall del Centre Cultural

El regidor de Festes, Paco Gómez, la regidora de Comerç, Sabrina León i l'alcalde, Pep Galarza, en representació de l'Ajuntament de Massamagrell van anunciar els guanyadors dels concursos de Nadal en un acte celebrat dimecres passat 20 de desembre a les 20:00 hores en el hall del Centre Cultural.

Després de la presentació de l'acte per part de l'alcalde, es va passar a donar els premis del Concurs de Targetes de Nadal dirigit als alumnes dels quatre col·legis de Massamagrell. El quart premi va ser per a Lucía Izquierdo Daudén, alumna de 6º de Primària del Col·legi Públic Sant Joan Evangelista. El tercer premi el va aconseguir Erick González Morales, alumne de 6º de Primària del Col·legi Públic Bisbe Amigó. En segon lloc va quedar Álvaro Sánchez Climente, alumne de 3º d'Infantil del Col·legi Sagrada Família, i finalment, el primer premi va ser per a Nacho Tortosa Càmera, alumne de 2º de Primària del Col·legi Públic Verge del Rosario. Aquest primer premi serà la felicitació oficial de l’Ajuntament per als pròxims Nadals.

A continuació es va procedir al lliurament dels premis del Concurs de Betlems. El tercer premi va ser per Daniel Dolz Gimeno, situat en l'Avinguda del Raval nº 51. Després de diversos anys consecutius aconseguint premi en aquest concurs, el segon premi va ser per a Enrique Ferrer Climente, situat en el Carrer del Rosari nº 8. I finalment el primer premi se li va atorgar a Pepa Ugarte Senent i Carlota Sebastián Senent, situat en l'Avinguda Major nº 123. Els nou pessebres participants van obtenir un diploma com a mostra de participació i encara es poden visitar en els seus respectius domicilis. 

Per a finalitzar l'acte, l'alcalde va cedir la paraula a la regidora de Comerç, Sabrina León, qui es va encarregar de donar els premis als guanyadors del Concurs d'Aparadors. El tercer premi va ser per a J. Oltra Instruments Musicals i Informàtica, comerç situat en el Carrer Cassets nº 14, el segon premi ho va obtenir Euro Regal Concha, situat en el Carrer Manuel Sanchis Guarner, i Mobles Fanny, situat en l'Avinguda Raval nº 46, va quedar en primer lloc.