• Edicto listado de calificaciones obtenidas en el primer ejercicio. 

Formulari de cerca

L’Ajuntament de Massamagrell s'ha sumat a la campanya internacional #NosotrasParamos
9/03/2017

Ahir dia 8 de març L'Ajuntament de Massamagrell va fer una concentració a les dotze del matí en la porta del mateix, amb motiu del Dia Internacional de la Dona. Des de primera hora del dia va lluir en la balconada una pancarta amb el lema “No a la Violència de Gènere” per a fer visible la preocupació generalitzada en aquest assumpte, que encara que està molt lluny d'arribar a la seua fi requereix de tot el nostre suport. Amb açò, ens vam sumar a les diferents concentracions convocades amb el lema “Si nosaltres parem, el món es deté”.

Va iniciar l'acte l'Alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, que ha va ressaltat que no tots els ajuntaments van voler realitzar un acte com el d' ahir, en el qual es requeria fer una concentració paralitzant i mobilitzant a gran part del personal de l'ajuntament. No obstant açò, l'Ajuntament de Massamagrell va voler ressaltar la importància d'aquest dia, engegant tots els recursos que foren necessaris.

És va continuar amb els discursos les Regidores de la Corporació Sabrina León, Raquel Gómez, María Moreno i Carmen Gurillo, encapçalades per la Regidora d'igualtat Nina Sepúlveda. També van fer lectures Adela Real, representant sindical, i Araceli Munera, treballadora de l'ajuntament.

Per a finalitzar l'acte, després de la missa, 8 dones van llegir el Pacte Municipal contra la Violència de Gènere. A més, durant tot el matí va estar disponible aquest pacte perquè totes les persones que volgueren ho signaren i s'adheriren, podent rebre un carnet acreditatiu.