• Edicto listado de calificaciones obtenidas en el primer ejercicio. 

Formulari de cerca

Massamagrell lliura els premis del X Concurs de Cartells sobre el Dia Internacional de la Dona
7/03/2018

Daniel Cardona i Paola Carrasco van ser els guanyadors del concurs

Ahir dimarts, 6 de març, va tenir lloc el lliurament de premis del X Concurs de Cartells sobre el Dia Internacional de la Dona en el Centre Cultural. De les 26 obres que es van presentar al concurs, el cartell guanyador triat pel jurat va ser “Paraula de Dóna” de Daniel Cardona Pla, que va rebre un premi de 350 euros. 

La ciutadania de Massamagrell també va tenir l'oportunitat de votar les obres i finalment, amb un total de 81 punts, el cartell guanyador per votació popular va ser “Siguem el que Vullgem ser” de Paola Carrasco Martín, que va rebre un premi de 200 euros. La votació popular va estar oberta del 22 de febrer al 2 de març. 

“En el jurat hem comptat amb grans experts en la matèria com el són Vicente Garcés Horta, Maximina de la Font Andrés, Carmen Sanz Díaz i Enrique Segarra,  tots ells llicenciats en Belles arts” ha afirmat la regidora d'Igualtat, Nina Sepúlveda. 

“Animem a tota la ciutadania de Massamagrell a acostar-se al Centre Cultural a visitar l'exposició de tots els cartells presentats que estarà oberta fins a dijous que ve, 15 de març” ha sostingut l'alcalde de Massamagrell, Pep Galarza.