• Edicto listado de calificaciones obtenidas en el primer ejercicio. 

Formulari de cerca

NDP inversió romanent tresoreria
10/08/2018

Massamagrell invertirà més de 620.000 euros de romanent positiu de tresoreria en Inversions Financerament Sostenibles.

 

El ple Extraordinari de l'Ajuntament va aprovar aquest dimecres, per 12 vots a favor, la inversió de 628.000 euros de romanent positiu de tresoreria de 2017, en Inversions Financerament Sostenibles(IFS).

La inversió va comptar amb els vots a favor de l'Equip de Govern format per Compromís (2 vots), PSPV-PSOE (4 vots) i Empoderem Massamagrell (2 vots), més el support del PP (4 vots). D'altra banda, Ciutadans y Veins per Massamagrell es van abstenir en la votació.

"Entre les IFS pressupostades es troba la remodelació de voreres del Barri de la Magdalena (50.000 euros), l'adquisició d'un vehicle per a Protecció Civil (10.000 euros), el conidicionament de camins rurals (85.000 euros), així com la substitució de la pèrgola del Centre Cultural i la dotació a aquest centre d'una plataforma elevadora (23.000) euros amb la finalitat d'utilitzar-la per a muntatges escènics i en el manteniment de lloc", comenta la Regidora d'Hisenda Raquel Gómez.

Així mateix, "es pressuposta una inversió de 200.000 euros en l'adquisició i instal·lacio de jocs, elements esportius, mobiliari urbà i paviments de seguretat en parcs municipals i de 195.000 euros en la substitució de la gespa artificial (amb la reutilització de la gespa retirada) i de les reixetes del sistema d'evacuació d'aigües en el camp de futbol del municipi, a més del canvi de la il·luminiació actual d'aquest lloc per una tipus LED (65.000 euros)", afirma Gómez.

Pep Galarza, alcalde del municipi, ha mostrat el seu entusiasme en aquestes inversions, atès que "ajudaran al creixement del poble i a la comoditat dels seus ciutadans"