• Edicto listado de calificaciones obtenidas en el primer ejercicio. 

Formulari de cerca

Rendició de comptes en l’Ajuntament de Massamagrell
8/11/2017

Cada regidor va fer el balanç de la gestió de cada àrea en l’actual legislatura

Dilluns passat, 6 de novembre, a partir de les 18 hores va tenir lloc en el Saló de Plens de l’Ajuntament el fòrum “Fem Massamagrell”, un fòrum finançat per la Conselleria de Transparència de la Generalitat Valenciana dins de l’Estratègia de Massamagrell Obert, que té com a objectiu promoure la cultura de rendició de comptes i transparència.

“El fòrum va començar amb la presentació del mateix, seguida de la rendició de comptes de l’actual legislatura, on cada regidor va fer el balanç de les seues àrees sobre la base de tots els projectes públics realitzats al llarg d’aquest temps. En acabar, la ciutadania present va intervenir fent les preguntes que van considerar oportunes i l’equip de govern va respondre a elles directament. Una vegada finalitzada aqueta part, el fòrum va continuar amb el debat de l’estat del municipi, amb els portaveus dels grups municipals de l’Ajuntament com a participants i Joan Gonçales, coordinador de l’Estratègia Massamagrell Obert, com a moderador. El debat va tenir sis intervencions: la valoració per part dels portaveus de la gestió de l’actual equip de govern durant l’actual legislatura, les preguntes de l’oposició a l’equip de govern, les respostes de l’equip de govern a l’oposició, el torn de precs i preguntes ciutadanes, les respostes al torn de precs i preguntes, i la clausura del fòrum juntament amb el agraïments per part de Joan Gonçales”, explica la regidora de Participació Ciutadana, Raquel Gómez.

“En aquest tipus de fòrums es reflecteix la gestió dels recursos públics i es contribueix a enfortir la rendició de comptes, ja que la responsabilitat de cada regidor és, fiscalitzar, representar i legislar el que fa. Aquest és el primer any que se celebra un fòrum com a tal, la idea és poder realitzar més fòrums com aquest en els pròxims anys”, comenta l’alcalde, Pep Galarza.