• Edicto listado de calificaciones obtenidas en el primer ejercicio. 

Formulari de cerca

  6/10/2016

  No hi ha cap manera millor de celebrar el 9 d'Octubre que vindre a passar-lo amb nosaltres!  

   RECITAL: 'POEMES I CANÇONS', a càrrec d'ISABEL GARCIA CANET i RAFA XAMBÓ 

   9 d'octubre, a les 19.30 hores, a l'antiga cafeteria del Centre Cultural de Massamagrell (enfront de l'estació del metro).

   

  No t'ho pots perdre de cap manera!

   
  Des de les àrees de Cultura i Normalització Lingüística-Aviva Massamagrell, s'ha organitzat un Recital musical per al pròxim DIUMENGE 9 D'OCTUBRE, a les 19.30 hores, a l'antiga cafeteria del Centre Cultural (enfront de l'estació del metro), per si us ve de gust acompanyar-nos.
   
   
  Recital: Poemes i Cançons
   
  A càrrec d’Isabel Garcia Canet i Rafa Xambó
   
  Dia i hora: 9 d’octubre a les 19.30 hores
   
  Lloc: Centre Cultural de Massamagrell
   
   
  Isabel Garcia Canet i Rafa Xambó presenten el pròxim 9 d’octubre al Centre Cultural de Massamagrell (19.30 hores) un espectacle de poemes recitats i cançons realment dinàmic que abasta l’obra pròpia dels dos intèrprets i una diversa mostra de poemes seleccionats dels nostres autors, principalment Vicent Andrés Estellés.
   
  Els organitzadors són les Regidories de Cultura i Normalització Lingüística-Aviva Massamagrell, de l'Ajuntament de Massamagrell.
   
  Isabel Garcia Canet és una poetessa valenciana. Llicenciada en Filologia per la Universitat de València, la seua tasca literària l'ha desenvolupada dins el gènere de la poesia. Així, ha escrit diversos poemes i poemaris com Pell de serp (Viena Edicions, 2003) —finalista en el XXVII Premi de Haikus Joan Teixidor de la ciutat d'Olot—; Claustre (3i4, 2007) —guardons en el XXVI Premi Senyoriu d'Ausiàs March de Beniarjó i, en la modalitat de poesia al País Valencià, el VIII Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians (AELC) — o L'os de la música (Bromera, 2011) —guanyador del XII Premi de Poesia Vicent Andrés Estellés de Burjassot el 2010—. Tanmateix, els seus poemes han estat inclosos a antologies com Eròtiques i despentinades (Arola Editors, 2008); Pedra foguera. Antologia de poesia jove dels P.C. (Documenta Balear, 2008), For sale o 50 veus de la terra (Edicions 96, 2010), i han estat traduïts a nombrosos idiomes com l'anglés, francés, l'italià, portuguès, castellà i noruec. Col·labora habitualment en la revista literària Caràcters, en diversos recitals de poesia i també ha treballat en el disc de Rafa Xambó, Andanes (2010).

   

  • Portada programa octubre i novembre
  6/10/2016

  Després de les vacances d'estiu i les Festes Majors, el Centre Cultural torna amb la seua programació, i torna més carregada que mai.

  Escènics, presentacions, exposicións, concerts, tertulies, classes, pel·licules, conferències, i un llarg etc.

  Vine i gaudeix de la cultura que t'oferim! 

  Recordem que pots comprar les entrades de forma on-line en https://www.instanticket.es/instanticket/public/janto/main.php?Nivel=menuRecintos i de forma presencial en la taquilla del Centre Cultural. 

   

Noticíes d'Urbanisme

Descarregues